پیامبر گرامی اسلام (ص) : هیچ گاه مال انسان با صدقه دادن کم نخواهد شد، پس صدقه بدهید و نترسید.

آشنایی با مؤسسه خیریه امام جواد (ع)

موسسه ای مردم نهاد و اجتماعی که برای رسیدگی به مشکلات نیازمندان جامعه محروم افغانستان، تأسیس گردیده و فعالیت می کند.موسسه خیریه امام جواد (ع) در افغانستان و سایر نقاط دنیا همواره فعالیتهای نوعدوستانه خویش رابدون تعصبات قومی و نژادی برای آحاد افراد نیازمنددر افغانستان و سایر نقاط دنیا ارائه نموده است.

خلاصه ای از تاریخچه موسسه خیریه امام جواد (ع)

موسسۀ خیریۀ امام جواد (ع)، یک موسسۀ عام المنفعه و مردم نهاد افغانستانی است که در ماه رمضان سال 1367 هجری شمسی در شهر مشهد مقدس تأسیس گردید و در سال 1384 موفق به اخذ مجوز رسمی از وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران شده و توانست برای حل مشکلات خانواده های شهدا، ایتام و مهاجرین و دیگر اتباع خارجی مثمر ثمر باشد.

در سال 1372 هجری شمسی بعد از پیروزی مجاهدین، طبق اساسنامۀ خیریه، دفتر مرکزی موسسه در کشور عزیزمان افغانستان و در شهر هرات باستان تأسیس و در سال 1380 هجری شمسی به ثبت وزارت اقتصاد رسیده و در سال 1389 در کابل شروع به فعالیت نمود.

موسسۀ خیریۀ امام جواد(ع) پس از آن که فعالیتهای خویش را در سطح شهر هرات و کشورعزیزمان گسترش داد توانست تعداد زیادی از خانواده های نیازمند را تحت پوشش قرار دهد وبه لطف الهی توانست گامی در جهت رسیدگی به محرومان بویژه نیازمندان افغانستان بردارد.

دفاتر این موسسه در کشورهای دیگر نیز شروع به فعالیت نمود که علاوه بر دفتر مرکزی واقع در شهر هرات، و دفاتر کابل و مشهد مقدس، سایر دفاتر این موسسه در کشورهای مختلف جهان از جمله آلمان( شهر هامبورگ) هلند (شهر دنهاخ) و استرالیا (شهر ملبورن) نیز شروع به فعالیت نمودند که این دفاتر هر کدام در محل فعالیت خود ثبت و راجستر گردیده اند.

این خیریۀ صرفاً یک جریان خود جوش اجتماعی، غیر سیاسی، غیر انتفاعی و غیر دولتی بوده که بر اساس دستورات دین مبین اسلام، کتاب الهی و در سایه قانون اساسی جمهوری اسلامی افغانستان و قوانین پذیرفته شده سازمان های مردم نهاد (NGO) فعالیت کرده و تشکیلات خود را غیر وابسته، آزاد و فارغ از قومیت و ملیت معرفی می نماید.

هدف نهایی مؤسسه خیریه امام جواد (علیه السلام ) خودکفایی خانواده های محترم و محو فقر از جامعه افغانستان می باشد.

شرح فعالیتهای کلی موسسه خیریه امام جواد (ع)

فعالیتهای موسسۀ خیریۀ امام جواد علیه السلام در مجموع به پنج بخش اصلی تقسیم می شود که هر یک از این بخش ها شامل چند نوع فعالیت می باشند.

کمکهای معیشتی که یکی از اساسی ترین نیازهای خانواده ها می باشد در اولویت کمکهای موسسۀ خیریۀ امام جواد (ع) قرار داشته و کمک و حمایت از محرومان و نیازمندان برای این موسسه از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.از بین بخشهای مختلف موسسۀ بخش معیشتی، بودجه بیشتری را به خود اختصاص می دهد و به همین دلیل نیازمند کمکهای بیشتر شما عزیزان می باشد. این بخش شامل توزیع بسته های مواد غذایی خام، توزیع غذای گرم، توزیع پوشاک، لوازم ضروری خانه، در فصل سرما توزیع ذغال، ذغال سنگ، گاز، چوب و هزینه مصرفی برق می شود.

بخش درمانی موسسۀ یکی از پرکارترین بخشهای موسسۀ می باشد، در این بخش فعالیت موسسۀ نسبت به سایر بخشها گسترده تر و پر هزینه تر می باشد، با توجه به موضوع صحت که از مهمترین مسائل زندگی می باشد، موسسۀ خیریۀ امام جواد (ع) در این بخش توجه خاصی داشته و سعی در ارائۀ بهترین خدمات برای بیماران محترم نیازمند را دارد.کمک های درمانی شامل معاینه (ویزیت) و ارائه داروی رایگان، کمک هزینه درمان و عمل های جراحی در داخل کشور، کمک هزینه درمان و عمل های جراحی در خارج از کشور و معاینه و خدمات بیماران خاص در منزل می باشد.

آموزش، یکی از بنیادی ترین مسائل جامعه می باشد. با توجه به اهمیت نقش تعلیم و تربیه در ایجاد آینده ‌ای روشن برای افراد جامعه، موسسۀ خیریۀ امام جواد (ع) در این بخش مهم نیز فعالیتهای بنیادی و خاصی دارد تا بتواند با برطرف کردن مشکلات دانش آموزان بی بضاعت، زمینۀ آموزش این عزیزان را از مهد کودک تا مقاطع عالی تحصیلی و بورسیه، فراهم نماید تا این عزیزان با خاطری آسوده به تحصیل علم ودانش بپردازند.

کمکهای آموزشی موسسۀ خیریۀ امام جواد (ع) در این بخش شامل: کمک هزینه تحصیلی مکتب، توزیع لوازم التحریر و کمک هزینه ایاب و ذهاب برای دانشجویان محترم تحت پوشش می باشد.

در اغلب جوامع بشری مسائل فرهنگی و آداب و رسوم مربوطه، اهمیت خاصی برای مردم آن دارد . در کشور عزیز ما هم که فرهنگ مردم از عقاید شان سرچشمه می گیرد، توجه به انجام امور فرهنگی از اولویتهای زندگی مردم می باشد.

موسسۀ خیریۀ امام جواد (ع) در امر کمک به تأمین این نیازها فعالیتهای ویژه ای دارد که این کمکها شامل : احداث و تجهیز کتابخانه ها، چاپ آثار ادبی و هنری اساتید محترم، برگزاری نمایشگاههای خوشنویسی هنرمندان افغانستانی، تشویق دانش آموزان برتر مدارس و حمایت ویژه مالی از آنان می باشد.

علاوه بر این فعالیتها که مستمر و جاری می باشد، موسسه خیریه امام جواد علیه السلام خدمات امداد رسانی را در زمان وقوع سیل، زلزله، رانش زمین و دیگر حوادث غیر مترقبه در هر نقطه از سرزمین کشور عزیزمان که نیاز باشد در حد توان انجام می دهد.

پیشینه موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

موسسه خیریه امام جواد علیه السلام که یک نهاد مردم محور و اجتماعی می باشد، از بدو تأسیس تا کنون خدمات شایانی برای نیازمندان جامعه چه در داخل کشور و چه در زمان هجرت برای مهاجرین افغانستانی، ارائه نموده است که برای عموم مردم شریف هموطن مان روشن و مبرهن بوده و با کمکهای خود این بزرگواران، موفق به انجام این خدمات طی سالیان دراز شده ایم.
از سال 1372 هجری شمسی که موسسه خیریه امام جواد علیه السلام در شهر هرات باستان آغاز به فعالیت نموده است، خدمات مختلفی از جمله کمکهای معیشتی، درمانی، عمرانی و فرهنگی برای هموطنان عزیز انجام داده است.
با عنایات خداوند متعال، قصد داریم حتی المقدور و در خور حوصله شما بازدیدکنندگان محترم وبسایت، گوشه ای از این خدمات را به روایت تصویر، مهمان دیدگان زیبای شما گرامیان نماییم. منتظر شنیدن نظرات شما عزیزان در مورد عملکرد موسسه خیریه امام جواد علیه السلام هستیم.

گوشه ای از فعالیتهای موسسه خیریه امام جواد علیه السلام در کشور عزیزمان افغانستان و در سایر دفاتر موسسه

یادواره بنیانگذاران و پیشکِسوتان موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

حجت الاسلام سید هاشم عالمی، از بنیانگذاران موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

بسمه تعالی

یکی دیگر از بنیانگذاران موسسه خیریه امام جواد علیه السلام ، حجت الاسلام سیدهاشم عالمی هروی می باشند. ایشان متولد سال۱۳۴۱شمسی بوده وشغلشان روحانی است. درباره انگیزه خود برای انجام کار خیر و تشکیل موسسه خیریه می فرمایند که در سالهای 1364 تا سال 1367 در جلسات تفسیر استادم آقای نجف آبادی شرکت می کردم و استادم چون خودشان مسئولیت موسسه ای را بر عهده داشتند، مشوق اصلی بنده برای تشکیل موسسه خیریه برای نیازمندان بودند. بهمین جهت درماه رمضان سال ۱۴۰۸قمری مطابق سال۱۳۶۷شمسی در معیت عده ای از دوستان پیشنهاد تأسیس خیریه داده شد و مورد استقبال این عزیزان قرار گرفت؛ به لطف خداوند متعال تلاش خود را ادامه دادیم تا دفتر انتخاب شد. درسال۱۳۷۲ بنده برای اولین بار اساسنامه نوشتم و درسال۱۳۷۳بمدت۶ ماه درهرات ماندم تا کپی دفترمشهد در هرات تأسیس شد، و درسال۱۳۷۵جهت ادامه تحصیل علوم حوزوی به شهرمقدسه قم هجرت نمودم و تا کنون در همانجا اقامت دارم.

زنده یاد مرحوم حاجی فیض محمد رحیمی، از بنیانگذاران موسسه خیریه امام جواد (ع)

بسمه تعالی

مرحوم حاج فیض محمد رحیمی در سال ۱۳۱۴ در شهر باستانی هرات چشم به جهان گشود.
ایشان در خانواده ای مومن رشد نموده و به دلیل علاقه فراوان به جلسات قرآنی در نوجوانی قرآن را فرا گرفت.
مرحوم حاجی فیض محمد رحیمی ازسنین جوانی به کارهای عام المنفعه رغبت زیاد نشان داد و همواره سعی در رفع مشکلات مردم جامعه خویش داشت.
ایشان در کودتای سال ۱۳۵۷ به مبارزه با دولت کمونیستی پرداخت و به همین دلیل دو بار توسط دولت وقت زندانی‌شد .
بعد از آن اتفاقات به کشور ایران مهاجرت نموده و در سال ۱۳۶۷ با تعدادی از دوستان نیک اندیش، در شهر مشهد مقدس، موسسه خیریه ی امام جواد (ع) را تأسیس نمود تا در غربت، برای مردم نیازمند و آواره هموطن خویش گامی برداشته باشند.
سر انجام پس از عمری با برکت ،به تاریخ 22/07/1399 به علت بیماری چشم از جهان فروبسته و دار فانی را وداع گفت.
یاد و نامشان پاینده باد.

بیوگرافی حاجی محمد قاسم هاشمی، از بنیانگذاران موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

بسمه تعالی

بنده محمدقاسم هاشمی فرزند محمدهاشم مُتولد سال١٣٣٦درهرات محل كوچه كارته می باشم. فرزنداوّل خانواده هستم، درس قُرآن را درمكتب خانه های محل آموختم درسال ۱۳۴۳به مکتب ابتدائی سیفی درب قندهار ثبت نامم كردند تا صنف ششم؛ ازصنف هفتم تاصنف دوازده را درمكتب ليسه جامی که آن زمان پُشت قوماندانی واقع بود خوانده و درسم را به پایان رسانده، درکنکورشرکت کردم موفق شُدم كه دردارالمُعلين ادامه تحصیل دهم به رشته ادبیات. نیمه سال دوم مصادف شُد به قيام مردم هرات در٢٤حوت و دستگيری بعضی ازمُحصلين درضمن كناردرس خواندن دركنارپدرخودم كه دوكان علاقه بندی داشت مشغول به کارهم بودم تاهزینه تحصيل خودم راتأمین نمایم. حرفه ام نخ کردن بندتسبیح بود؛ درسال 1358 روز۱۵جوزا مجبور به ديارخود را ترک کرده و رهسپار مشهدمُقدس شدم؛ ابتدأ به كارگری مشغول شُدم تامصارف خود را تأمین نموده و کمک خرج خانواده نیز باشم . تازمستان همان سال كه سال بسيارسردی بوددرآن سال بیش ازبیست برف سنگین ویخ بندان طولانی و تعطیل شُدن كاربنائی مجبورشُدم شاگردكفاشی بشوم که نسبت به کار قبلی بهتر بود تاسال ۱۳۶۲ درکنارکارکفاشی وجریان احزاب وگروه ها، خواستم تا برای به مردم هموطن خویش خدمت نموده و چون دوره تدریس نهضت سواد آموزی را دیده بودم مشغول به تدریس شدم. تاسال١٣٦٧ كه بنياد موسسه خيريه آقا امام جوادع پايه گُذاری شُد كه بنده دركنارديگردوستان كمرهمت بستيم تا به تكليف خود عمل كُنيم كه به لُطف خُدای منان موفق هم بودیم؛ بنده در مسئولیت های مختلفی در موسسه ایفای وظیفه نمودم. اُميدوارم بتوانم تا آخرعمُرم ادامه خدمت صادقانه به مردم خود داشته باشم تا با دست پر، چشم ازعالم فانی ببندم ان شأالله

بیو گرافی معلم نیکوکار محمد اشرف شیرزاد، از بنیانگذاران موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

بسمه تعالی

استاد محمد اشرف شیرزاد فرزند عزیز محمد متولد سال 1327 در شهر هرات باستان می باشد.
ایشان در باره شرح حال خویش از ابتدای تحصیل و بعد از آن چنین می فرمایند:
تحصیلات خویش را در شهر فاریاب شروع کرده و در صنف دوازدهم فارغ التحصیل در همان شهر شدم و پس از آن در رشته معلمی مشغول تحصیل گردیدم. پس از گذشت حدود دوازده سال خدمت معلمی، بنا به شرایط ایجاد شده در افغانستان مجبور به مهاجرت به شهر مقدس مشهد شدم. در سال 1367 بود که موسسه خیریه امام جواد علیه السلام توسط حجت الاسلام سید هاشم عالمی در مشهد مقدس تأسیس گردید و بنا به درخواست ایشان بنده نیز مسئولیت امور مالی و اداری خیریه را عهده دار شدم. مفتخرم که مدت 18 سال از ابتدای تأسیس خیریه خدمتگزار مردم هموطن خویش بودم . بنده حقیر تا سال 1384 به یاری خدای متعال در موسسه خیریه امام جواد علیه السلام ایفای وظیفه نمودم.

بیو گرافی حاجی محمد یونس حیدریان، از بنیانگذاران موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

بسمه تعالی

حاجی محمد یونس ولد حاجی غلام نبی در سال 1340 ه شمسی در ناحیه دوم شهر هرات متولد شده، تحصیلات ابتدایی را در مکتب خواجه محمد تاکی (ره) و دوره متوسطه را در مکاتب موفق و جامی سپری نمود. صنف 13 را در انستیتوت پیدا گوژی در سال 1361 به اتمام رساند.
در سال 1362 رهسپار دیار غربت شده و برای امرار معاش خانواده به حرفه خیاطی روی آورد.
سال 1367 با عده ای از دوستان نیکوکار در شهر مشهد مقدس، موسسه خیریه امام جواد علیه السلام را تأسیس نموده و به عنوان اولین مسئول بخش درمانی موسسه ایفای وظیفه نمود. بعد از بازگشت به وطن در سال 1372 ه شمسی با جمعی از مؤمنین، دفتر موسسه خیریه امام جواد علیه السلام را در شهر هرات تأسیس نموده و به عنوان تحصیلدار و اولین مسئول درمان به صورت افتخاری فعالیت نمود.
ایشان قبل از تأسیس موسسه خیریه امام جواد علیه السلام در قسمت توزیع وجوهات شرعیه برای نیازمندان، با مرحوم مغفور شادروان حاجی سید محمد باقر زرگر همکار بودند.
نامبرده همچنین مدت 5/5 سال به صفت استاد در بخش آموزش و پرورش پولیس موسسه G.i.Z  کشور آلمان کار نموده و همچنین تا کنون مدیر افتخاری بخش تحقیق و مسئول بخشهای 13 و 18 (بازار خوش) و همکار بخش مراجعات موسسه خیریه امام جواد علیه السلام می باشد.

بیو گرافی مرحوم حاجی غلام رسول نوروزی، یکی از بنیانگذاران موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

بسمه تعالی
( و إصبر فإن الله لا یضیع أجر المحسنین ) هود 115
مرحوم حاج غلام رسول نوروزی فرزند مرحوم کربلایی غلام نبی در سال 1326 هجری شمسی در ولایت هرات افغانستان محله باباجی در خانواده ای متدین متولد شد. او در سنین نوجوانی و جوانی همیار پدرش در مسایل مربوط به معیشت خانواده بود. با اینکه به مکتب نرفته بود اما با تلاش و جدیت خاص خودش، هم قرآن را می توانست تلاوت کند و هم سواد خواندن و نوشتن را داشت. ایشان بعد از ازدواج و اتمام دوره عسکری در سال 1359 به علت اوضاع نا بسامان افغانستان به همراه خانواده مجبور به مهاجرت به ایران شد. در دوران مهاجرت علاوه بر اینکه سرپرستی خانواده و رسیدگی به امور زندگی را به عهده داشت هیچ گاه از کمک به هم نوعان مخصوصا نیازمندان و یتیمان غافل نبود. او علاقه عجیبی به توجه به حال مهاجرین نیازمند داشت به گونه ای که در مشهد مقدس منطقه گلشهر، اکثر مهاجرین با ایشان شناخت داشتند و به وی مراجعه می کردند و او در حد توان به آنها کمک می کرد و سعی می کرد که مشکلاتشان را حل کند. حاج غلام رسول چون توجه زیادی به مسایل دینی داشت کمک به هم نوعان و رسیدگی به حال یتیمان و خانواده های بی سرپرست را یک وظیفه برای خود می دانست و دیگران را هم تشویق به این کار می کرد. همین امر باعث شد که ایشان به همراه تعدادی از مومنین خیر که نسبت به جامعه مهاجرین احساس مسئولیت می کردند برای رسیدگی بیشتر و بهتر به نیازمندان، موسسه خیریه امام جواد علیه السلام را تأسیس کنند. ایشان در خیریه امام جواد علیه السلام با احساس مسئولیت و دلسوزی خاصی خدمت می کرد و همیشه برای ایتام همانند پدر زحمت می کشید. به شکلی که با لقب بابای یتیمان از او یاد می کردند. از ویژگی های خاص ایشان توجه به نماز جماعت، تشویق به علم آموزی، احترام به سادات و علما، مهربانی به ایتام بود. مرحوم حاج غلام رسول با مساعد شدن اوضاع افغانستان در سال 1380 شمسی به هرات بر می گردد و در آنجا هم مشغول به خدمت رسانی به مستمدندان و ایتام می گردد. و در پایان او که قسمت اعظم عمر پر برکتش به خدمت رسانی به خلق خدا گذشت، به پاس زحمات خالصانه اش در سن 66 سالگی در شب نیمه ماه رمضان سال 1392 شمسی با زبان روزه بعد از ادای نماز مغرب و عشا در حال سجده در مسجد حضرت ابوالفضل علیه السلام در هرات کارته گلخانه چشم از جهان فرو بست. و در جوار زیارت سلطان میر عبد الواحد شهید مدفون گردید. روحش شاد و یادش گرامی باد.
سعدیا مرد نکو نام نمیرد هرگز مرده آنست که نامش به نیکی نبرند

بیو گرافی حاجی علی اصغر امینی، از بنیانگذاران موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

بسمه تعالی
یکی دیگر از بنیانگذاران موسسه خیریه امام جواد علیه السلام
حاجی علی اصغر امینی فرزند حاجی محمد امین قصاب متولد سال 1332 در شهر هرات باستان می باشد.
شغل ایشان قنادی بود و بعد از مهاجرت به کشور جمهوری اسلامی ایران به شغل خیاطی روی آوردند.
در سال 1367 ه شمسی به دعوت حجت الاسلام سید هاشم عالمی به موسسه خیریه امام جواد علیه السلام پیوستند و مسئولیت بخش 1 منطقه سیمتری طلاب به ایشان واگذار گردید.
حاجی علی اصغر امینی مدت 36 سال برای نیازمندان و فقرا خدمت نمود و در این سالها بعلت کسالت و بیماری، دیگر مانند گذشته نمی تواند در کنار سایر خدمتگذاران موسسه فعالیت نماید.

بیو گرافی مرحوم مغفور شادروان، حاجی عباسعلی رسولی، از پیشکسوتان موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

بسمه تعالی

زندگینامه شادروان مرحوم حاج عباسعلی رسولی فرزند غلام رسول
آن مرحوم در سال 1316ه ش در شهر هرات دیده به جهان گشود.
شغل شان سیمساری ( فروش لباس مردانه) بود و در میان مردم به خوشنامی و حل کننده مشکلات مردم نیازمند شهرت داشت.
آن مرحوم قبل از عضویت در موسسه خیریه امام جواد علیه السلام ، درمحل کسب و کار و مغازه شان واقع در تیمچه چهار سوق شهر هرات یار و مددکار بینوایان بوده و دوکانشان محل رفت و آمد فقرا و بینوایان بود و نیازهای شان را برطرف می نمود.
سال 1368 ه ش به عضویت موسسه خیریه امام جواد علیه السلام در آمده و در مناطق مختلف شهر مشهد مقدس به خانواده های تحت پوشش خدمت رسانی نموده و تا آخر عمر، یار و یاور و حامی مستضعفان بود.
از افتخارات و باقیات الصالحات آن مرحوم سه فرزند برومندشان جناب آقایان: حاج محمدآصف رسولی ، حاج مسعود رسولی و حاج غفار رسولی می باشند که از مسؤلین و اعضاء هیئت مدیره موسسه بوده و در خدمت اجتماع می باشند.
مرحوم حاج عباسعلی رسولی در تاریخ 16/1/1377 ه ش در شهر مشهد مقدس دار فانی را وداع‌ گفت.
روحش شاد و یادش گرامی باد.

بیو گرافی مرحوم مغفور شادروان حاجی رمضانعلی دباغپور، از پیشکسوتان موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

بسمه تعالی

مرحوم حاجی رمضانعلی دباغپور درسال ۱۳۰۷ه ش در شهر هرات دیده به جهان گشود. در سنین جوانی ودر سال ۱۳۳۳ مدت دو سال وکالت صنف دباغ ها را به عهده داشته و در سال ۱۳۳۷ موفق به اخذ جواز تجارت وقت گردید و در حرفه تجارت (صادرات و واردات کالا) فعالیت خویش را ادامه داد.
در سال 1343 در منطقه پایین آب شهر هرات سنگ تهداب مسجد و حسینیه حضرت بلال( رح ) را گذاشت و سال ۱۳۷۳ مجدداً مسجد مذکور را که در جنگ ها تخریب گردیده بود بعلاوه مدرسه ای بنام رسالت چهار با همکاری مردم منطقه اعمار نمود .
سال ۱۳۷۲ به عضویت موسسه در آمد و مسئولیت آشپزخانه موسسه را عهده دار شد و تا آخر عمر در خدمت محرومین ونیازمندان جامعه بود.
دو فرزند شان به نامهای حاجی نثار احمد و حاجی بشیر احمد دباغپور از سال ۱۳۷۲ ه ش در بخش های مختلف موسسه مسئولیت داشته و در خدمت جامعه می باشند.
مرحوم حاج رمضانعلی دباغپور در تاریخ 28/۱۲/1399 ه ش در شهر مشهد مقدس دار فانی را وداع گفت
روحش شاد و یادش گرامی باد

بیو گرافی حاجی سلطان احمد احمدی از پیشکسوتان موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

حاجی سلطان احمد فرزند احمد علی متولد سال 1340 در شهر هرات باستان کوچه کارته می باشد. دوره کودکی را در مکتب خانگی و بعد دوره ابتدائی را در مکتب سیفی گذراند و به علت مشکلاتی که داشتند نتوانست ادامه تحصیل بدهد.
به کار دکانداری روی آورد ؛ در سال 1359به کشور جمهوری اسلامی ایران مهاجرت نموده و در سالهای 1362 در شورای حزب الله در منطقه سمزقند و خواجه ربیع مشغول فعالیت های فرهنگی اجتماعی شد و به شغل کفاشی نیز مشغول بود. در سال1367 به دعوت دوستان به موسسه خیریه امام جواد علیه السلام دعوت شد و تا سال 1374 در مشهد مقدس به عنوان عضو هیئت مدیره ومسئول منطقه طلاب (گلشهر) خدمت نمود.
در کنار دیگر مسئولیت ها به عنوان مدیر هیئت تحقیق ایفای وظیفه نمود و در سال 1374 به کشور برگشت و از بدو ورود در خیریه امام جواد ع به عنوان مسئول منطقه فیروز آباد، کارته پائین، کارته بالا و بکرآباد انتخاب شد و در کنارمسئولیت منطقه، عضو هیئت نظارت، مسئول مالی و همچنین یک دوره به عنوان مدیر عامل در خدمت مردم جامعه خویش بود و تا سال 1398 در هرات حضور داشت؛ از آن سال به بعد به کشور جمهوری اسلامی ایران رفته و به عنوان عضو هیئت مدیره در خدمت خانواده های فقیر و نیازمند هموطن خویش می باشد.
ایشان می گویند من مدت 36 سال در خدمت فقرا و محرومین بودم و از خداوند متعال می خواهم که تا آخر عمر این افتخار از من سلب نشود و بتوانم برای نیازمندان جامعه خدمت نمایم.

بیو گرافی مرحوم مغفور شادروان حاجی خلیفه محمد صادق ابراهیم پور، از پیشکسوتان موسسه خیریه امام جواد علیه السلام

بسمه تعالی

آن مرحوم درسال 1310درخانواده ای مؤمن ومتدین درمنطقه سرآسیا مختاردیده به جهان گشود. پدرشان شغل کشتمندی وبعد ازآن تجارت داشت.
مرحوم بعداز اینکه به سن رشد رسید، به حرفه برقع ‌(بقره ) فروشی اشتغال پیداکرد. تاهنگام مهاجرت به ایران ودرآنجا به کار خیاطی مشغول شد. بعدازبرگشت به وطن، درسال 1375 به خیریه امام جوادعلیه السلام پیوست و به عنوان مسئول موسسه خیریه امام جوادعلیه السلام درهرات ایفای وظیفه نموده و تا آخرین روزهای حیات خویش که به علت شیوع کرونا دیگر به خیریه آمده نتوانست به مردم نیازمند جامعه خدمت نمود.
روحش شاد و یادش گرامی باد.